Hvordan lukker jeg en profil i VK?

I nogen tid nu har VKontakte besluttet at tillade brugere at lukke deres sider for fremmede - siden vil være tilgængelig for venner. I denne artikel viser vores side og fortæller dig, hvordan du lukker en side i VK. Der vil være flere måder - ved hjælp af en smartphone og på en computer eller bærbar computer.

Hvordan lukker jeg en profil i VK via telefon?

Lad os starte med den tilgængelige metode til applikationen VKontakte.

Vi starter applikationen.

Vi trykker på knappen i form af tre striber.

Klik på gearet.

Yderligere - "Privatliv".

Nederst i sektionen finder vi linjen "Lukket profil" og flytter kontakten til "Til" -positionen.

Vi bekræfter handlingen.

Udført, profil lukket.

Hvordan lukker jeg min side fra min telefon? Anden vej

Vi bruger en mobilbrowser. Gå til vk.com-siden, og indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Tryk på knappen i form af tre striber.

Næste er gearet.

Her er strengen "Privatliv".

Nederst på siden - emnet "Lukket profil". Vend kontakten.

Bekræft handlingen ved at klikke på "Fortsæt".

Profilen er lukket.

Hvordan lukker du din VK-side fra en computer?

Klik på avataren i øverste højre hjørne på din side.

En menu vises, hvor du skal vælge "Indstillinger".

Her klikker du på linjen "Privatliv".

Nederst på siden skal du finde emnet "Profiltype" - "Åbn". Klik og vælg Privat.

Bekræft handlingen.

Din profil er blevet lukket.

Seneste indlæg