Hvordan slettes en Google-konto på en Android-telefon?

Mange brugere spørger ofte, hvordan man sletter en Google-konto på en smartphone eller tablet? Spørgsmålet er dobbelt: Pointen er, at du kan slette en konto direkte fra enheden, eller du kan slette den helt. Lad os undersøge begge sager i detaljer.

Fjernelse af en konto fra en enhed

Lad os først se på en sag, når du har brug for at slette en konto fra din smartphone eller tablet. Husk, i dette tilfælde slettes ikke selve kontoen, du groft sagt gennemgår autorisation for f.eks. At godkende at bruge en anden konto.

Find ikonet "Indstillinger", og klik på det.

Find underafsnittet "Konti" i menuen, og klik på Google-ikonet, som vist på skærmbilledet.

Du vil nu se din konto. Klik på den.

Nu skal du klikke på menuknappen. Det kan placeres både i det aktuelle vindue og vises, når du klikker på knappen under skærmen, som i vores tilfælde. Klik på "Slet konto" i menuen.

Videoinstruktion

Endelig bekræft sletningen af ​​kontoen fra enheden.

Det er alt. Bemærk, at sletning af en konto vil resultere i tab af alle data, der er knyttet til den, inklusive kontakter.

Kredsløbet er næsten det samme på alle enheder med et par undtagelser.

Sletning af en konto fuldstændigt og permanent

I dette tilfælde overvejer vi en situation, hvor du sletter din konto fuldstændigt, inklusive alle data. Det kan ikke gendannes, hvilket betyder, at du udfører alle handlinger strengt på egen risiko og risiko!

Log ind på gmail.com - indtast dit brugernavn og din adgangskode (de samme som bruges på din enhed til din Google-konto).

Klik derefter på logoet i højre side af skærmen, og når menuen vises, skal du klikke på knappen "Min konto".

I afsnittet "Min konto" skal du vælge "Deaktiver tjenester og slet din konto."

Vælg nu "Slet konto og data".

På siden med kontosletning kan du se oplysninger om dine data. Herunder vil det blive skrevet, at du ikke længere kan bruge Google-tjenester under denne konto. Nederst i vinduet skal du bekræfte sletningen af ​​kontoen, indtast adgangskoden, hvis det er nødvendigt. Vi minder dig endnu en gang om, at du kun skal slette din konto, hvis du virkelig ikke har brug for den, og overhovedet ikke har planer om at bruge den. Vi fraråder kraftigt at slette det.

Hvis du kun har brug for at slette en konto fra en Android-enhed, skal du bruge den første mulighed.

Seneste indlæg