Sådan fjernes linket til din Google-konto fra din telefon?

I dag vil vi tale om, hvordan man løsner en Android-smartphone fra den Google-konto, som den skal linkes til, for at kunne bruge synkronisering og tjenester fra internetgiganten Google (uden en konto kan du ikke engang downloade applikationen fra Play Market). Fjernelse af tilknytning af en konto er meget enkel, men hvis du vil bruge den igen efter afkobling, skal du huske dit brugernavn og din adgangskode, ellers bliver du nødt til at gendanne disse data, hvilket ikke altid er let at gøre.

For at fjerne linket til en konto fra din telefon skal du slette den fra din enhed. Frygt ikke, selve kontoen slettes ikke. Lad os vise et eksempel baseret på Samsung Galaxy.

Gå til indstillinger.

Find sektionen med konti eller konti. I vores eksempel kaldes det "Konti".

Klik på Google-rækken.

Klik derefter på din konto (det ser ud som ********@gmail.com).

Lige under er der en knap "Slet konto", tryk på den.

Systemet vil informere dig om, at sammen med "kontoen" slettes kontakter, meddelelser og nogle andre data, der er knyttet til den. Hvis du vil gemme numre eller SMS separat, skal du om nødvendigt foretage en sikkerhedskopi, kun derefter slette kontoen. Bekræft sletningen.

Link til din smartphone er ikke knyttet til din Google-konto. Du kan linke det til en anden konto, hvis det er nødvendigt.

Anden vej

Der er en anden måde, men meget mindre praktisk - dette er en fabriksnulstilling eller Hard Reset. Problemet er, at en fabriksnulstilling sletter alle data, inklusive endda filer, der er gemt i enhedens hukommelse (fotos, videoer, musik osv.). Derudover skal du, når du har nulstillet indstillingerne, til Android version 5.1 og nyere indtaste data fra den linkede konto, det vil sige, du sletter kontoen og derefter linker den igen. Men hvis du har en Android-version, der er lavere end 4.4, bør der ikke være nogen problemer.

For at nulstille indstillingerne skal du gå til sektionen med indstillingerne på din smartphone, finde underafsnittet "Nulstil" eller "Arkiver og nulstil", som i vores eksempel.

Klik på Nulstil data.

Næste - "Nulstil enhed".

Endelig skal du slette alt.

Fabriksindstillingen starter, det kan tage et stykke tid, hvorefter du modtager smartphonen i sin oprindelige form.

Seneste indlæg