Hvordan slettes Instagram-konto fra telefon / smartphone (Android, iOS)?

Instagram er et af de mest populære sociale netværk i verden med et stort antal af alle slags brugerkonti fra hele verden. Hvis du på et eller andet tidspunkt beslutter at slette din konto, kan du gøre dette uden problemer. Denne artikel forklarer (og viser), hvordan du sletter din Instagram-side.

Lad os bare sige om en interessant funktion - du kan ikke slette en konto ved hjælp af en proprietær applikation, da den mangler den nødvendige funktionalitet, så for at slette skal du indtaste din profil ved hjælp af en browser.

Midlertidig blokering af en profil

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger denne mulighed for at slette (blokere) din konto, da det giver dig mulighed for at gendanne din Instagram-side. Fuldstændig og ubetinget fjernelse - i den sidste del af artiklen.

Tag din smartphone eller tablet, start en hvilken som helst browser, for eksempel den samme Google Chrome.

Gå til det officielle Instagram-websted (instagram.com). Klik på knappen "Login".

Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode til din konto, og klik derefter på knappen "Login".

Hvis adgangskoden og login er korrekte, vil du se et feed (hvis adressen er instagram.com). Find dit profilikon, klik på det.

Således åbner du din side, inklusive dem med de uploadede fotos. Se knappen Rediger profil? Klik på den.

Den side, der åbnes foran dig, skal sænkes ned til bunden. Der er en linje "Bloker min konto midlertidigt". Tryk på det.

En anden side åbnes. Her bliver du bedt om at vælge en grund til at blokere siden og for det andet at indtaste en adgangskode. Indtast dataene, og klik derefter på "Bloker din konto midlertidigt."

Bekræft handlingen ved at klikke på "Ja".

Videoinstruktion

Profilen er låst, dette er en midlertidig lås. Hvis det er nødvendigt, kan du altid låse din profil op ved at gå til din profil. Denne mulighed er god, fordi du når som helst kan fjerne blokeringen af ​​din konto.

Slet konto permanent

Du skal logge ind på din Instagram-konto på det officielle websted, som vist ovenfor - via en browser.

Hvis du allerede er logget ind på din konto, skal du indtaste adressen help.instagram.com i browserlinjen. Hvis alt er gjort korrekt, åbnes siden med. Klik på linjen "Account Management".

Dernæst - emnet "Kontosletning".

På den nye side skal du vælge "Hvordan sletter jeg min konto?"

Gå derefter til siden med kontosletning, når menuen åbnes.

Vælg årsagen til at slette profilen (påkrævet), for eksempel:

Indtast derefter din kontoadgangskode nederst på siden og klik på knappen "Slet min konto permanent".

Bekræft handlingen. Men tænk først igen, om det er værd at gøre dette, for det vil være umuligt at gendanne din konto i fremtiden!

Forresten kan du hurtigt komme til sektionen for permanent at slette en side på instagram.com/accounts/remove/request/permanent/.

Kontoen er slettet permanent.

Når du forsøger at logge ind, vil du modtage en besked om, at det indtastede navn ikke tilhører din konto. Det er blevet slettet permanent, det er umuligt at gendanne det, og vi anbefaler derfor stærkt ikke at bruge denne metode.

Det er alt.

Seneste indlæg