Hvordan slettes en konto i Google Play på Android?

Nogle brugere vil virkelig fjerne linket til deres konto fra Google Play Market. Vi vil ikke diskutere grundene til behovet for dette, det er bedre at tale om noget andet - ikke mindre interessant. Faktum er, at Play Market er en Google-applikation. Og hvad er det, spørger du? Her er sagen: alle Google-applikationer på Android-enheder bruger én konto - for brugerens bekvemmelighed. Hvis du vil logge ud af din konto i en Google-app, kan du også logge ud i andre. Ja, dette er systemets algoritme, der kan ikke gøres noget ved det. Så hvis du accepterer at fjerne linket til enheden fra din konto, skal du læse vores instruktioner.

Gå til "Indstillinger" ved hjælp af ikonet med samme navn, som normalt er placeret på skrivebordet.

Find og åbn sektionen "Konti".

Vælg din Google-konto fra listen.

Find knappen "Slet". I vores eksempel er det placeret i bunden af ​​skærmen, men oftest er det skjult, det vil sige at du skal klikke på en anden knap i form af tre prikker eller striber.

Bekræft sletningen af ​​din konto.

Hvis din smartphone har beskyttelse til låsning af skrivebordet, skal du indtaste en adgangskode eller bruge en fingeraftryksscanner (relevant for nyere versioner af Android).

Kontoen er fjernet fra listen.

Hvordan kontrollerer du, at du har forladt Play Market? Åbn appen.

Se login-knappen?

Hvis du ser det, er din Google-konto blevet slettet.

Seneste indlæg