Hvordan deaktiverer jeg webstedsmeddelelser på min Android-telefon?

Du surfer på Internettet, går til et sted og efter et stykke tid tilbyder han at abonnere på meddelelser. Nogen abonnerer, nogen i stedet for "Bloker" klikker på "Tillad". Under alle omstændigheder kommer der derefter meddelelser i browseren. Nogle gange er de så irriterende, at der er et ønske om at afmelde dem så hurtigt som muligt. Dette kan gøres via en browser.

Det betyder ikke noget, hvilken browser du har, så algoritmen vil være omtrent den samme for enhver af dem. I vores eksempel bruges Google Chrome, selvom instruktionerne er lette at "passe" under Yandex.Browser.

Start din browser ved hjælp af ikonet på skrivebordet.

Klik på knappen i form af tre prikker.

I afsnittet "Indstillinger" skal du vælge menuen.

Her vil du se en liste over en lang række browserindstillinger. Vi er interesseret i den, der er ansvarlig for webstedsindstillingerne.

Klik på "Meddelelser".

Du ser en liste over websteder, hvorunder meddelelser er tilladt. Tryk på, hvad du vil have.

Klik på "Meddelelser".

Vælg "Bloker".

Webstedet er forsvundet fra listen over tilladte underretninger. Gør det samme for alle de websteder, du har brug for.

Anden mulighed. Klik på knappen "Ryd og nulstil" på siden med webstedet.

Bekræft nulstilling af data.

Webstedet fjernes fra listen over websteder.

Ovenfor kan du forresten se en knap for at anmode om tilladelse til at sende underretninger.

I tilfælde af Google Chrome giver det dig mulighed for at deaktivere alle underretninger fra websteder.

Seneste indlæg